Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

torsdag 31 januari 2008

Statistik!

Sedan den 31 december har vi följt aktiviteten kring vår blogg och det har varit roligt att se intresset för våra matvanor! Vi har haft 321 unika besökare som har tittat på totalt 1506 sidor vid 797 tillfällen. I snitt har man spenderat 5 minuter och 2 sekunder per besök! Verkar som om det finns kockar med datorer i köket där ute.

Besöken kommer från 15 olika länder där Sverige är överlägset bäst på att besöka (av förklarliga skäl) Men vi har fans i Frankrike, Holland och USA bara för att nämna några. Ni kan själva se bilderna nedan (och förstora genom att klicka om det är svårt att läsa).

I Sverige har vi haft besökar från över 100 städer. Stockholm ligger i topp följt av Farsta(!!!!!). Vi vet inte riktigt vem som klickat in över 100 gånger från Farsta, men det sitter någon/några fantaster där ute och gillar våran blogg (ni får gärna kommentera någon gång).

Man ser även om trafiken kommer direkt eller via sökmotor eller annan webbadress. Kul att följa tycker vi. Har ni en egen webbsajt kan ni nyttja Google Analytics och själva se statistik kring era besökare.









//Marcus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande att det äntligen fungerar nu. Fantastiskt kul att ni har så många besökare. Det är roligt att följa folket som kikar in. Roligas av allt är att se de olika sökorden folk har googlat på för att komma till ens sida. Lycka till i fortsättningen! Ses väldigt snart :)

Monica sa...

Jag hälsar på då och då från Segeltorp och blir alltid lika imponerad av er matlagning. Vilken inspiration! (Maries syssling Monica)