Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

måndag 31 december 2007

Jossan & Nick gifter sig - dag 2 -Festen

Så nu till festen och lite bilder från allt skoj vi fick uppleva. Då Jossan och Nick träffades över Internet så blev inledningen en presentation av värdarna för kvällen via en display på väggen!

Ringceremonin följde då pappa överlämnade sin dotter till Nick


Efter att ringarna hade bytts inledde den mer lättsammare delen av kvällen. Flickorna hade övat på en liten dans till en sång från "My best friends wedding" med Julia Roberts. Dom var väl samövade och gjorde succé! Bella var med och hon var så duktig så :O)

"Wishin' and Hopin' and Plannin' and Prayin'...""You won't get him into your arms aha..."
Mat lastades upp på faten och avnjöts och därefter skulle Nick bli en "outlaw" inom Karlsson klanen. Varje "outlaw" berättade vad dom har bidragit med till familjen Karlsson och det mesta var en massa insideskämt som är svåra att återge här, men som fick alla närvarande att skratta skallarna av sig. Nick sattes slutligen på prov i att härma Svärfars röst och samtigit göra ett acceptabelt "statement". Det blev följande, med en ordentlig basstämma: "Nick.... ...There's a better way of doing that..." varpå alla utbrast i jubel. Pappa hade nog ganska kul åt de imitationer som gjordes på hans bekostnad.

Paul "the outlaw" Murphy
Daniel "the outlaw" Jansson
Marie "the outlaw" Karlsson
Linda "the outlaw" Karlsson
Nick "the outlaw to be" Delve

Här följer lite bilder på glada vänner till brudparet

Alla verkade ha roligt och brudparet uttryckte efteråt att det varit deras livs bästa fest. Vi kan bara instämma - det var en gemytlig stämning med mycket skratt och glädjeuttryck.

//Marcus

Inga kommentarer: