Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

måndag 24 december 2007

Bella 9 år


Den 22:a december fyllde Bella 9 år. Det firades med frukost på sängen och paket som öppnades. Bella har dessutom haft ett godislöfte i 4 månader som löpte ut denna dag. Hon fick en liten chokladtomte med de varma mackorna. Den slank ner fort, men Lina fick en liten bit hon också.

Senare under dagen var Bella hos sina föräldrar och firade. Hon fick med sig en massa julklappar hem och väl hemma skulle hon firas med släkten här hemma. Hon hade önskat sig potatisgratäng med kött till middag. Det fick bli revbensspjäll som Marie tillagade i ugnen.


Middagen blev sådär läskigt god. Gratängen var krämig till max - tydligen ska man förkoka potatisarna innan dom åker in i ugnen. Revbensspjällen var saftiga och fulla med smak. Komibationen blev utsökt helt enkelt!

Med tanke på godislöftet och att det nu löpt ut så skulle det sitta favvogodiset på tårtan som dessutom skulle vara grön. Dagen blev lyckat och Bella var glad för alla presenter och allt firande under dagen.

//Marcus

1 kommentar:

Helena sa...

Hälsa Bella att hon är den sötaste 9-åring jag känner. Kortet på slutet av det här inlägget är visar hur vacker hon är både på insidan och utsidan. Lyckliga ni som får ha henne hos er (och lyckliga vi som får lära känna henne, lite grand i alla fall!). Hon är allt en riktig guldtjej.
Kram till henne och er alla!
/Helena