Vi i Sverige äter för lite fisk. Livsmedelsverket rekommenderar fisk 3 gånger/vecka. Så väldigt duktig är inte jag men i onsdags var det dax för fisk igen. Arlas förra broschyr Vardagsmat fick bestämma vilken fiskrätt som skulle serveras. Lite förändringar blev det förstås.
Tacofisk (nästan som Arlas) 4 port
400-500g sej eller annan fiskfilé
0,5-1 tsk salt
2,5 dl grädde och mjölk, blandat i valfria proportioner
0,5 dl tacosås
2,5 dl riven ost, jag tog mozzarella
cornflakes eller tortillachips
Tina fisken. Salta filéerna och vik dem dubbla om de är tunna. Lägg i en smord ugnsform.
Blanda gräddmjölk, tacosås och riven ost i en skål. Häll över fisken. Strö över cornflakes eller krossade tortillachips och sätt in i ugnen på 225° ca 25 min.
Servera med sallad med majs i och ris eller potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar