Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

lördag 10 november 2007

Det SVARTA Sverige

Läste precis ett inlägg på SVD:s ledarsida om svartköpsdebatten som rasat den senaste tiden. Författare är Göran Skytte. Läs den! Helt suverän och vänder totalt på steken. Kommentera gärna på min sida, vi kanske kan ha lite debatt här oxå, det vore väl kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är intressant att följa den svenska debatten från utlandet. När jag tog upp det hela med mina arbetskamrater skrattade dom och förstod inte hur det kunde vara en sån stor skandal.

Avslutningen på artikeln är klockren och har själv haft känslan att Mona kastar sten i det lilla glashuset som är Sverige...

Men, trots mina politiska sympatier så måste jag ända säga att det är riktigt pinsamt att så många moderata politiker har haft svårt att göra rätt för sig.

Marie sa...

Visst är det så Daniel. Men jag tror att om sossepolitikerna i förra regeringen och riksdagen + deras statssekreterare mm, hade granskats så hade det nog sett lika illa ut där med. Det är nog så att de flesta människor i Sverige med någondera ok lön har köpt svarta tjänster. "Man" tycker inte att det är fel när det gäller en själv.