Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

söndag 2 maj 2010

Söndagsmiddag och utflykt


Vi åt en riktigt god söndagsmiddag idag. Kotletter som smörstektes med vitpeppar och salt tillsammans med ugnsstekt klyftpotatis. Klassisk Höglundsmiddag säger Marie som dom åt när hon växte upp. Då med pressad potatis till. Klyftpotatisen preparerades i påse med olja och kryddor för att sedan stekas i ugnen på 200 grader. Stuvade champinjoner, kokt broccoli och kokt majs serverades tillsammans med köttet, potatisen och en sallad. Alla var nöjda med maten!


Efteråt åkte vi med en matlåda till gamelfarfar - hälsade på Isak i Vagnhärad som fyllde tre år idag - vidare ute till Stendörrens naturreservat för att utforska.


Hängbroarna mellan öarna var spännande tyckte barnen. Solen var på väg ner, vattnet var kristallklart och omgivningarna var vackra. Vi spenderade en hel timma med att traska runt på öarna och i skogarna. Utsiktstornet bjöd på vacker utsikt. Vi såg ända bort till Oxelösund.


Trevlig söndag!

//Marcus

Inga kommentarer: