Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

tisdag 26 maj 2009

Bröllop igen!


Partaj igen!

Denna gången är det goda vänner som slår sina påsar ihop. Andreas och Rebecca gifte sig under lördagen i templet i Väster Haninge. Senare på eftermiddagen var det fest på gården ute i Viksberg. Det bjöds på god mat, tal och underhållning.

Västkustskinka, sparris och soltorkade tomater på bröd
Ryggbiff med steklök, sallad, potatisterrin och chipotlebearnaisMangosorbet med bär

Vi börjar bli lite bortskämda med finmat efter Samuel och Malenas bröllopsfest och våran Italienresa. Det kanske är ofint att ta kort på maten på en bröllopsfest, men när det är fin mat på en tallrik så kommer fotoreflexen igång.


Bröllopstårtan hade Rebecca styrt över in i minsta detalj (fantastiskt vacker och god), så när svärfar höll tal nämnde han att bagaren inte haft en chans, så "hur ska det då gå för dig Andreas?". Det var en mycket trevlig och lyckad fest!

På söndagen var hela familjen Höglund i trakterna och då bjöd Marie på söndagsmiddag. Det blev friterad kyckling, fransk böngratäng och potatismos. På morgonen hade hon bakat bröd som avnjöts med honungssmör till middagen.


Allt som allt var vi 14 personer vilket förklara berget av mos som Marie vispat ihop. Kyckling har vi friterat i tidigare blogg och den "Fancy French Beans" som vi åt till finner ni recept på här.

//Marcus

1 kommentar:

Heliotropen sa...

Det var väldigt vad ni går på bröllop! Och jag log lite åt det där med att fota maten. Men era vänner är nog ganska vana? ;-)