Jag är en 34-årig mattokig, lyckligt gift 2-barnsmamma. Jag har tur som är hemma med mina barn och kan tillbringa en del tid vid spisen.
Inte fastkedjad, men aldrig långt borta.

söndag 20 april 2008

Våren är på väg!

Söndagskyckling


Enkel söndagsmiddag bestod av kycklingben som fick ligga i BBQ-sås innan de åkte in i ugnen. Cous-Cous av grövre variant med kikärtor och majs, morotstsatsiki och sallad - Gott!

Jag tog ungarna och åkte på eftermiddagsutflykt till Näset, Tullgarns slott och diverse platser på Mörkö. Även om det var lite kallt i luften, så var himlen molnfri och där det var lä värmde solen ganska bra. Här är några bilder från vår utflykt.


Potentiell bakgrundsbild på min dator kanske...


Blåsippor fanns det gott om! Då jag var i "blåsippan ute i backarna..." ålder var dom fridlysta. I de mängder vi såg dom började jag undra, men sa för säkerhets skull till barnen att dom bara fick plocka vitsipporna.


Som sagt, solen värmde och en huggorm låg och lapade sol efter den "stränga" vintern. Han hade gömt huvudet, så jag petade på honom med en pinne så han började väsa och såg ut att vara på hugget.


Efter lite fika på bryggan nere vid slottet provade tjejerna temperaturen i vattnet. En del stenar plumsade i vattnet också. Det var en härlig eftermiddag och vi trivdes gott tillsammans. Marie och minstingen fick varva ner därhemma.

//Marcus

Inga kommentarer: